djeca se razveselila

Hollywoodska zvijezda posjetila izbjeglički kamp

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I slavni glumac pokazao je svoju suosjećajnu stranu u jednom izbjegličkom kampu.

U izbjegličćki kamp u Makedoniji stigao je Orlando Bloomm. Filmska zvijezda je u Đevđeliju stigla kao UNICEF-ov ambasador dobre volje. Bloom je razgovarao s djecom u kampu koja s roditeljima ili rodbinom, a neka i sama, idu preko Makedonije u Srbiju, pa Hrvatsku, te Mađarsku na putu prema Njemačkoj i drugim zemljama zapadne Europe.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

ŠTO AKO NJEMAČKA ZATVORI GRANICE? 'Preostat će nam samo dvije mogućnosti'

U isto je vrijeme Njemačka vlada prihvatila oštrije mjere za tražitelje azila. Prije svega, to se odnosi na imigrante s Balkana. Albanija, Kosovo i Crna Gora proglašene su sigurnim zemljama pa će deportacija tražitelja azila koji dolaze iz tih zemalja biti brža. Također, umjesto takozvanog džeparca, izbjeglicama će se sada davati pomoć u naturi. Zbog svega je zabrinuta Austrija, iako njezin kancelar poručuje da dobro surađuje s Njemačkom. No ministrica unutarnjih poslova boji se da će doći do problema ako se zaustavi ulaz u Njemačku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene