Tajna veza

Je li ona pravi razlog razvoda braka?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zgodni glumac Orlando Bloom nedavno se rastao od supruge Mirande Kerr, a sada se šuška kako je u vezi s kolegicom. Navodno su se i držali za ruke iza zatvorenih vrata...

Prije svega nekoliko mjeseci showbizz svijet se iznenadio kada je glumac Orlando Bloom objavio razvod braka s manekenkom Mirandom Kerr, a sada se šuška kako ima i novu ljubav.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Tužan nakon rastave: 'Još se volimo, život nekad ne ispadne kako hoćemo'

Riječ je o slavnoj glumici Liv Tyler, kćeri legendarnog rockera Stevena Tylera. Američki mediji pišu kako njih dvoje jako puno vremena provode zajedno, a upoznali su se na snimanju trilogije 'Gospodar prstenova'.

Da se među njima razvilo nešto više od prijateljstva pokazali su i zajedničkim izlaskom u New Yorku. Zajedno su gledali predstavu na Broadwayu, te razmjenjivali nježnosti u bakstageu, piše Star magazine. 'Čitavo su se vrijeme držali za ruke i zaljubljeno gledali', otkrio je izvor.

Vijest o Orlandovoj novoj ljubavi uslijedila je nakon napisa o navodnoj vezi njegove bivše supruge Mirande i multimilijardera Jamesa Packera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene