Kraj šuškanja

Je li Beyonce trudna ili ne? Oglasio se i Jay Z!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadnjih tjedan dana šuškalo se o Beyonceinoj trudnoći, a sada se napokon oglasio i Jay Z.

Šuškalo se kako je Beyoncetrudna i mnogi su se pitali što će se dogoditi s njezinom svjetskom turnejom 'Mrs.Carter Show'.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslala poruku Glasine je razljutile: 'Smijem se nebitnicima koji nemaju ništa pametno za raditi!'

Direktor radija New York Ebro Darden , koji uređuje Hot 97 ljestvicu, razgovarao je s Jay Z-em putem maila. Kako su mnogi pisali da je Beyonce ponovno trudna, poslao mu je čestitku. No, Jay mu je odgovorio i poručio kako Beyonce nije trudna, da je to laž. 'To nije istina, vijesti su gore od blogova', poručio je Jay putem Dardena, piše Just Jarred.

Poznati svjestki mediji objavili su kako je Beyonce trudna, no ona sama nije ništa potvrdila. No izgleda da su je mediji razljutili pa je samo poslala putem Instagrama poruku:

'Ne mogu zaustaviti početak glasina, i ne mogu zapravo promijeniti mišljenja ljudi koji vjeruju u takve glasine, jedino što mogu napraviti je opustiti se i smijati se tim nebitnim ljudima koji nemaju ništa pametnije za raditi nego pričati o meni.'

>> Prošlo je 10 godina – Beyoncein hit koji i dalje 'žari i pali'

 

Na showu u Milanu nije bilo ni traga trbuščiću. Izgleda da je misterija izgleda napokon riješena, a sve dok sama Beyonce i službeno ne objavi informaciju o trudnoći, ništa nije sigurno. Za sada samo znamo - turneja ide dalje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene