Spoznaj samog sebe

Noć Kostelića: Ivica u društvu lijepe supruge, sestra Janica blistala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom projekcije bilo je i onih koji nisu mogli suspregnuti suze.

Sinoć je pretpremijermo prikazan dokumentarni film snimljen o najvećoj hrvatskoj sportskoj obitelji. Film originalnog naziva 'Gnothi Seauton' ili u prijevodu 'Spoznaj samog sebe', autora Brune Kovačevića i Ranka Varlaija, prikazuje život slavnih skijaša Janice i Ivice Kostelić, ali i njhove obitelji.

Pogledaj i ovo Ivica i Janica Kostelić Stiže prinova Ivica Kostelić progovorio o drugoj trudnoći sestre Janice: "Svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu"

U kino su požurili premijer Milanović, Severina, Rađa, Šimenc, Danira Nakić, Emir Hadžihafizbegović, Rene Bitorajac i mnogi drugi.  Tijekom projekcije bilo je i onih koji nisu mogli suspregnuti suze, a nakon projekcije filma koji je ganuo mnoge, na pozornicu je pozvana i mama Marica kojoj se Janica osobno zahvalila na svemu.

Naš najbolji skijaš ima razloga za otvoriti šampanjac!

'Poruka ovog filma jest da svatko od nas prvo treba nešto očekivati od samog sebe, svatko od nas treba se truditi stvoriti neku vrijednost i onda će nam i ukupna vrijednost biti veća', rekao je okupljenima Ante Kostelić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene