Na granici padanja

Nije joj bilo lako s haljinom, ali osmijeh nije silazio s lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears se još jednom našla u problemima pred paparazzima. Naime, uporno je pokušala održati haljinu na mjestu kako ne bi skliznula i pokazala njezine grudi.

31-godišnja pjevačica posljednjih dana blista od sreće i zadovoljstva. Zasigurno je jedan od razloga tome i veza s novim dečkom, Davidom Lucatom. Osjeća se kako Britney ponovno želi izgledati seksi, kako je smršavjela i utegnula svoje tijelo.

To se može vidjeti i na priloženim fotografijama koje su zabilježile njezine trenutke odmora u kući prijateljica na Malibuu gdje je Britney šetala u bikiniju i tako pokazala svoje 'novo' tijelo.

Pogledaj i ovo Britney Spears Pomalo tužno Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

>> Držanjem za ruke potvrdili: Zajedno smo!

No, prije dolaska u kuću mučila se s održavanjem haljine na mjestu dok se probijala kroz okupljene paparazze. Stalno je potezala dugu crnu haljinu prema gore kako ne bi otkrila grudi.

Podsjetimo, Britney Spears je nedavno prekinula svoju dugogodišnju vezu sa zaručnikom Jasonom Trawickom, a ima i dva sina iz braka sa Kevinom Federlineom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene