Obračun legendi

Obračun legendi - vatreno rivalstvo u ringu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije najpoznatije filmske boksačke ikone napokon će 9. siječnja ući u ring!

U filmu 'Obračun legendi' De Niro i Stallone su Billy The Kid McDon­nen i Henry Razor Sharp, dva lokalna borca iz Pittsburgha čije vatreno rival­stvo privlači pažnju cijele nacije.

Pogledaj i ovo Syvester Stallone nešto sigurno niste znali Priču o akcijskoj legendi od neimaštine do zvijezda pogledat ćete s guštom!

Okrutni političar se vraća - i to na Valentinovo!

Svaki je od njih jedanput pobijedio onoga drugoga, a uoči odlučujućeg trećeg sučeljavanja 1983. godine Razor je nag­lo i bez objašnjenja objavio da se povlači iz svijeta profesionalnog boksa čime je nokautirao karijere obojice.

Trideset godina kasnije boksački promo­tor Dante Slate Jr. (Kevin Heart), namirisavši veliki novac, dao im je ponu­du koju ne mogu odbiti: da ponovo uđu u ring i obračunaju se do konačnog rezultata.
U filmu glume i dobitnik Oscara Alan Arkin kao Ra­zorov bivši trener Louis Lightning Conlon te dobitnica Oscara, Kim Basin­ger. Redatelj filma je Peter Segal.

Zanimljivo je da su De Niro i Stallone glumili zajedno u trileru Copland 1997. godine, no udružiti ih u komediji smještenoj u svijetu boksa predstavlja sas­vim novu dimenziju i zasigurno pravu poslasticu za sve ljubitelje ova dva vrhunska glumca i urnebesne zabave.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene