Što misle jedna o drugoj?

'Bog zna da ja mogu biti seksi, ali ona... '

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Objavljen je video sa snimanja spota 'Can't Remember To Forget You' u kojem su Shakira i Rihanna rekle što misle jedna o drugoj.

Kemija između Shakire i Rihanne skoro je opipljiva, a samopouzdanje pršti na sve strane! Tu je seksi izvijanje, mrdanje bokovima, pa i kombinacija egzotičnih ritmova i rock gitare.

Pogledaj i ovo showbuzz provokativna mama U ovom seksi korzetu Shakiru je teško izbaciti iz glave!

Napokon je vani! Dvije seksi dive u jednom videu!

'Rad s njom bila je utopija. Ona je najseksi osoba na planetu. Na kraju dana, obje smo samo djevojke s Kariba. Kemija između nas bila je tako jaka i prava. Naučila me neke svoje pokrete. Bila je tako draga učiteljica', rekla je Shakira o Rihanni.

Objavljen je video koji je snimljen za vrijeme snimanja spota 'Can't Remember To Forget You' u kojem su dvije seksi dive progovorile jedna o drugoj.

'Ona je najseksi žena na svijetu! I ja moram leći kraj nje i izvijati se uz nju. To mi je noćna mora! Cijelo vrijeme uvlačim trbuh i trudim se da budem što bolja dok ona samo uzvišeno sjedi. Ali to je uzbudljivo! Shakira je jedna od mojih najdražih umjetnica, ugledala sam se na nju, ona je ikona u mojim očima. Nadam se da će vam se spot svidjeti!', rekla je Rihanna.

'Ona je bez sumnje jedna od žena s najviše seksipila. Bog zna da ja mogu biti seksi, no ona ... je to u svakom trenutku. Ja se moram pripremiti za to. Opuštena sam i samo u određenim trenucima mogu biti seksi. Ali Rihanna je seksi svake sekunde svog života. Pjesma 'Can't Remember To Forget You' je kombinacija reggae i rock ritmova i upravo je zato Rihanna savršena za ovu pjesmu.

Osim suradnje s Rihannom, Shakira se također priprema objaviti svoj osmi, još neimenovani studijski album koji će uključivati i novu pjesmu. Album se očekuje 25. ožujka.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene