448299
448299
448299
448299
448299

SVE JE NADMAŠILA Ovako je izgledalo prvo medijsko pojavljivanje Kim Kardashian

  • , 29.08.2016., 17:18
  • Autor:
  • komentara

Prvi medijski prostor zgodna Kim dobila je zahvaljujući druženju s bogatom nasljednicom lanca hotela 'Hilton'.

 
 
 
 
Kim Kardashian, Paris Hilton (Screenshot: You Tube)
Kim Kardashian, Paris Hilton (Screenshot: You Tube)

Kim Kardashian prije 10 godina živjela je u sjeni slavne Paris Hilton. Naime, američka starleta radila je kao osobna asistentica plavokose bogatašice. Kim je tada ispunjavala sve Parisine prohtjeve, a bogatašica ju je zauzvrat svugdje vodila sa sobom.

 

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Upravo je jedan njihov zajednički izlazak zauvijek sve promijenio.

Snimku za koju se smatra kako je prvo medijsko pojavljivanje lijepe Kim objavio je američki portal 'TMZ'.  ispred jednog noćnog kluba u Los Angelesu. Iako je u cijeloj priči Tara Reid glavna akterica budući da je osiguranje nije pustilo u klub u koji je Paris Hilton ušetala s Kim, nitko nije ni slutio da će crnokosa ljepotica postati prepoznatljivo medijsko lice. Snimka je nastala prije deset godina, a Paris sada tvrdi kako joj je žao što je na taj način ponizila Taru.

 

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

U svakom slučaju, ni Tara ni Paris više nisu medijski eksponirane kao Kim Kardashian za koju su kamermani tada tek usputno prokomentirali kako ima 'dobru guzu'.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se