Novi početak

Mirna Berend: 'Još sam sama, duge su za mene ove tri godine'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoć jedno od najprepoznatljivijih lica TV ekrana, Mirna Berend danas vodi potpuno drugi život.

Nakon završetka novinarske karijere, bivša voditeljica Mirna Berend počela je izrađivati nakit, a taj hobi se u međuvremenu pretvorio u pravi biznis.

Pogledaj i ovo Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Priča koja tjera suze na oči Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

Nakit prodaje putem Facebook stranice na kojoj je prikupila preko 30 000 fanova, a njezine pošiljke su došle do svih krajeva lijepe naše, ali i nekih europskih zemalja. Više ne sjedi ispred televizora, današnje voditelje ne želi komentirati, a ne prati ni političare, za koje smatra da rade po principu 'posvađaj pa kradi'.

Prije tri godine doživjela je osobnu tragediju – njezin dečko, s kojim je bila godinu dana u vezi, Dean Vujasinović preminuo je u snu. 'Još sam sama, duge su za mene ove tri godine. Ponekad se osjećam kao da je otad prošlo cijelo stoljeće, ponekad kao da je bilo jučer. Pa ipak, nisam zbog toga ljubavi zauvijek zatvorila vrata. Otad mi se nije dogodila, no ako se dogodi, dočekat ću je spremna. No, to mora doista biti prava ljubav, nisam za nikakva površna sudaranja', kazala je Mirna za Story.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene