Novi spot

Video koji je raznježio mnoge - Privatne snimke slavnog pjevača

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi spot spoj je privatnih snimaka njegove obitelji.

Ed Sheeran oduševio je svijet pjesmom 'Thinking out loud', ali i spotom kojeg je prvi puta u životu naučio profesionalnu koreografiju. Nakon kratke stanke slavi nije pjevač ponovno u akciji. Objavio je spot za svoju novu pjesmu 'Photograph" s aktualnog albuma 'X', a ovog je puta izazvao izljev emocija snimkama iz svog djetinjstva.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran Kakva vijest! Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

Novi spot spoj je privatnih snimaka njegove obitelji te ga prati od prvih koraka. Iako ima tek 24 godine, mnogi mu predviđaju blistavu karijeru te ga prate komentari da je izrastao u jednog od najbolje plaćenih glazbenika i kantautora današnjice

Ed je sa samo 14 godina napustio dom i otišao u London kako bi ostvario glazbenu karijeru. Njegov je talent brzo prepoznat pa je često nastupao, a zahvaljujući društvenim mrežama da je 2010. primijetio reper Example koji ga je pitao želi li mu nastupati kao predgrupa i tako je krenuo njegov zvjezdani uspjeh.

Ed Sheeran mladencima otpjevao svoj veliki hit 'Thinking Out Loud'.

Iako ga sada prati svjetska slava, priznaje da svoj uspjeh i to što je 'ostao normalan' u celebrity svijetu, može zahvaliti svojim roditeljima koji su bili poprilično strogi.

'Podržavali su hobije koji uključuju glazbu te čitanje knjiga, a gledanje televizije bilo je ograničeno, baš kao i igranje igrica. I dan danas ne znam što bih s Xbox-om', rekao je u šali slavni glazbenik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene