Bruno za GQ

Novi miljenik publike: 'Seks pokreće svaku zabavu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bruno Mars potpuno je iskreno progovorio o svojem uhićenju i pjesama o ljubavi i seksu.

Bruno Mars od malena je znao da će postati slavan. I dok je imitirao Elvisa, Bruno je samo čekao svoj trenutak koji se dogodio 2010. Njegov hit 'Just The Way You Are' osvojio je publiku diljem svijeta, no to je bilo i prilično turbulentno razdoblje za njega.

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Getty Images) Krenula dalje Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima

>> Možete li prepoznati Brunu Marsa kao klinca?

U rujnu 2010. uhićen je u Las Vegasu jer su nađene teške droge njegovoj sobi. 'Bio sam mlad i lud, nisam uopće razmišljao', priznao je Bruno u intervjuu za GQ magazin. 'Tada sam bio nadrogiran i pijan cijelo vrijeme. No danas sam pametniji, znam da mi sve privilegije mogu biti oduzete', rekao je 27-godišnji pjevač.

Njegova pjesma 'Locked Out of Heaven' zapravo govori o seksu, snošaju dvoje ljudi, te on sam naglašava kako su upravo riječi te koje čine pjesmu lijepom.

'Osjećam se dobro kada pjevam o seksu. Seks pokreće svaku zabavu', kaže Bruno koji ističe kako mu je najdraža pjesma na novom albumu 'Gorrilla' čiji stihovi idu ovako: 'You and me baby, making love like gorillas' (Ti i ja dušo, vodimo ljubav kao gorile).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene