Novi likovi

Situacija se zahuktava, a poljupci će promijeniti sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Geu Gojak smo već u prvom nastavku nove sezone imali priliku vidjeti u ulozi sada nešto starije Matije, koju je u prvoj sezoni glumila Tea Kostelac.

Glumica Karmen Sunčana Lovrić kao simpatična Željka u novoj sezoni Zore dubrovačke

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

U prvom tjednu prikazivanja druge sezone hit serija Zora dubrovačka prepoznat ćemo još jedno novo glumačko lice, odnosno novi lik. Radi se o mladoj, simpatičnoj i zgodnoj Željki koju će utjeloviti glumica Karmen Lovrić. Ova mlada djevojka, iako pomalo šutljiva, voli život i zabaviti se, a njeno prvo pojavljivanje gledatelji mogu vidjeti u nastavku Zore dubrovačke već ovog četvrtka.

'Zanimljiva je uloga Željke koju igram u seriji Zora dubrovačka, no ja sam ipak drugačija od nje. Imam ciljeve, znam što želim i uglavnom radim na tom svom ostvarenju, a imam i obitelj koja me podržava. Izgleda da nam je jedino zajedničko to da se obje volimo dobro zabaviti, samo ne na jednak način, izjavila je glumica Karmen Sunčana Lovrić.

Gea Gojak u ulozi odrasle Matije

Matija je nakon povratka roditeljima u Njemačku, pokušavala započeti novi život. Premda ni u čemu nije oskudijevala, nije nikako mogla zaboraviti Kesovije koji su joj pružili toliko ljubavi, a ni Mara s kojim ju je toliko puno vezalo i kojem duguje što joj je spasio život kao maloj djevojčici. Već tada, na brodu koji je vozio njenu majku i nju iz Dubrovnika ona donosi odluku da će se vratiti u Grad čim bude mogla.

Kad je postala punoljetna i završila srednju školu, Matija je skupila novac koji je zarađivala obavljajući sitne poslove tijekom školovanja i kupila kartu za Dubrovnik, ne znajući što je tamo čeka, ali pomalo djetinjasto očekujući da je vrijeme u Dubrovniku stalo i da se ništa nije promijenilo. Premda je sad postala punoljetna djevojka, još uvijek je zadržala staru iskru i radost življenja te je još uvijek sposobna jednim osmijehom obasjati prostoriju u koju uđe svojim vedrinom i vrlinom da uvijek nalazi nešto dobro čak i u najgorim situacijama. Matija postaje dobri anđeo Grada, uvijek imajući dobru riječ za svakog i spremna pomoći svim ljudima oko sebe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene