Mišićavi glumac

'Počeo sam se osjećati kao pravo čudovište'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi Frankenstein je već prozvan najseksim čudovištem, a evo i što je glavni glumac Aaron Eckhart rekao o svojoj ulozi i kako se pripremao za nju.

Glumac Aarin Eckhart nosi glavnu ulogu u novom filmu 'Ja, Frankeinstein', no priprema nije bila nimalo jednostavna. Vjerojatno ste primijetili novo mišićavo tijelo starog Frankensteina – e pa za te mišiće trebali su i sati treniranja.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Impresivno! Ovaj zgodni 48-godišnjak svojim isklesanim tijelom mami uzdahe gdje god da se pojavi

Čudovište je preživjelo - I neuništivo je!

'Htio sam biti jak kao gorila kako bi imao taj životinjski instinkt. Kada pomakneš svoje granice tako daleko, tvoj intelekt se povuče a u fokus dođe onaj životinjski nagon', objašnjava Aaron za Muscle&Fitness magazin na čijoj je i naslovnici.          

'Počeo sam se osjećati kao pravo čudovište. Biti odbijen, taj osjećaj da nimalo ne vrijediš...takav sam bio kao tinejdžer', priznao je poznati glumac koji je danas pravi muškarac.

Adaptacija stripa Kevina Greviouxa ( koji je ko-kreirao i Underworld franšizu uz Lena Wisemana) 'Ja, Frankenstein' u domaća kina stiže 30. siječnja ove godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene