U susjedstvu

Novi dom: Problem bi joj jedino mogao predstavljati poznati susjed!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luksuzna kuća dobila je svoju novu vlasnicu. Ima i slavnog susjeda koji nosi titulu 'zločestog dečka'... kako će se slagati njih dvoje?

Hollywood bruji - Christina Aguilera postala je prva susjeda razuzdanog Charlieja Sheena. Naime, 32-godišnja pjevačica kupila si je 10 milijuna vrijednu kuću u šminkerskom Mulhollandu, elitnom kvartu Los Angelesa, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Sami Sheen - 12 Poznati tata se ne buni? Kći Charlieja Sheena snimat će filmove za odrasle, ali prije početka morat će napraviti dvije stvari!

>> Izgubila nekoliko kilograma pa se 'utegnula' u seksi haljinu

Njen novi dom prostire se na više od tisuću četvornih metara. Ima šest spavaćih soba, osam kupaonica, knjižnicu, bar, kino dvoranu, bazen s morskom vodom, spa, saunu i još koješta.

Charlie već duže živi u susjedstvu i na zlu je glasu po cjelonoćnim tulumima koji odjekuju susjedstvom. RealEstalker piše da glumac trenutno posjeduje čak tri kuće na tom području. Prvo je još 2006. za sedam milijuna kupio kuću od 750 kvadrata, da bi se potom proširio na susjedno imanje na kojem je za otprilike istu svotu kupio stotinjak kvadrata veću vilu.

Početkom mjeseca kupio je i treću. Zgradu manju od 700 kvadrata platio je malo manje od pet milijuna dolara.

Namjerava li Christina tulumariti kod susjeda Charlieja ili će i svoj dom otvoriti partijanerima nitko ne zna, ali je poznato da je pjevačica zaradila na ovoj transakciji. Ona je još lani stanovala na Beverly Hilllsu, sve dok svoje imanje nije prodala za 13,5 milijuna dolara. Istu kuću ona je dvije godine ranije kupila od Ozzyja i Sharon Osbourne za 11 milijuna dolara. Riječ je o dakako o zdanju koje se pojavljivalo u MTV serijalu 'Osbourneovi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene