tajne su vani

Novi detalji oko Diane i Charlesa: Princ se bojao razvoda i prije braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pismo je dio paketa sa šest pisama koje je princ od Walesa napisao Janet Jenkins, rekla je kolekcionarka za AFP rekavši da ih je kupila izravno od potonje.

Kraljica Elizabeta II postavlja pravila: Evo koje je zabrane dobila Kate Middleton

Pogledaj i ovo showbuzz Prizor koji je iznenadio Portret princeze Diane koji javnost još nije vidjela ugledao svjetlo dana, mnogi se slažu da fotografija na prvu odaje jasnu stvar

Britanski princ Charles se pribojavao mogućeg razvoda već godinu dana prije braka s princezom Dianom, proizlazi iz njegova pisma iz 1980. koje se našlo na dražbi u Sjedinjenim Državama.

Kate Middleton nije jedina: Pučanke koje su osvojile prinčeve

'Iskreno se nadam da ste se oporavili od tako bolnog događaja kao što su brak i rastava u tako kratkom vremenu', napisao je Janet Jenkins, recepcionerki u britanskom konzulatu u Montrealu s kojom se upoznao 1975. 'Na sreću ste na vrijeme shvatili da ste pogriješili pa niste zasnovali obitelj. Zasnovati obitelj i načiniti takvu pogrješku doista je nešto što me iskreno zabrinjava', tada je napisao princ Charles u povjerenju.

Rukopis na papiru s logotipom Windsorskog dvorca na sedam stranica ponudila je na dražbi za 3900 dolara kolekcionarka iz Los Angelesa Alicia Carroll, stručnjakinja za memorabilije povezane s britanskom monarhijom. Pismo je dio paketa sa šest pisama koje je princ od Walesa napisao Janet Jenkins, rekla je kolekcionarka za AFP rekavši da ih je kupila izravno od potonje.

Alicia Carroll ih je 2009. htjela prodati na eBayju za 30.000 dolara i pronašla je kupca, rekla je. No prodaja je na kraju otkazana jer je kreditna kartica kupca bila odbijena.

Princ Charles se oženio Dianom u srpnju 1981. Razveli su se 1996., godinu dana prije kobne automobilske nesreće u Parizu u kojoj je Diana izgubila život. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene