Premijera na Novoj TV

Hoće li Faruk uspjeti zatomiti svoj 'fazlinovićevski' gen?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gledamo ih već osmu sezonu, a u novim nastavcima koje gledatelji Nove TV mogu pratiti već od ovog petka Fazlinovićevu ludilu nema kraja!

Izet, Faruk, Damir i Džebra četiri su naraštaja najluđe obitelji čije neprilike nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U prethodnim epizodama nasmijali smo se Farukovom novom „biznisu“ , Izetovom uhićenju te brojnim drugim zgodama i nezgodama.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Vi ga možda znate pod imenom, no svi ga zovu - drugačije!

Uz omiljene likove serije 'Lud zbunjen normalan' vidjet ćemo i Zlatana Zuhrića Zuhru gledamo u ulozi Bahre Bureka, TV producenta, koji je Faruku ponudio da produkcija Akord snima TV seriju, Ljubomira Bandovića kao Kufu koji utjelovljuje lik Čobetovog barata koji se vraća iz Amerike.

Novi nastavci donose još urnebesnije trenutke uz omiljenu šašavu obitelj, a uz standardnu postavu, gledatelji će imati priliku vidjeti i glumicu Kseniju Marinković, kao Barbarinu mamu. Za pretpostaviti je tko će biti njezini glavni udvarač, a s kakvim će se preprekama novi ljubavni par morati nositi, donose novi nastavci.

Vidjet ćemo također hoće li Faruk uspjeti zatomiti svoj ''fazlinovićevski'' gen te dokazati Senadi da je spreman obnoviti vezu, a saznat ćemo i hoće li Damir i Barbara konačno dočekati svoju bračnu idilu. Kako će teći snimanje Farukove serije, tko će na sudu izgubiti pamćenje, a tko će slučajno popiti narkotike – ne propustite doznati u novim nastavcima najluđe serije 'Lud, zbunjen, normalan' od 20. ožujka od 20 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene