Tenisač baletan

FOTO Nole zbog lijepe Jelene spreman i na balet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolji tenisač svijeta na svom se Facebooku pohvalio kako je za svoju suprugu zaplesao – balet.

U braku najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića cvjetaju ruže.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

27-godišnji tenisač na svojem se Facebook profilu pohvalio romantičnom fotografijom. Sa suprugom Jelenom zaplesao je balet i pokazao kako pravom džentlmenu ništa nije problem učiniti za voljenu suprugu.

Pokazali sinčića - mali Stefan već navija za tatu!

Jelena i Nole nakon višegodišnje veze vjenčali su se prošle godine u rujnu u crnogorskom ljetovalištu Sveti Stefan, a krajem listopada postali su ponosni roditelji sinčića Stefana. 'Hvala bogu, lijep je na majku. Na mene ima osmijeh i ljubaznost', rekao je nedavno Novak za Blic, a maleni već naveliko navija za tatu.

U nedavnom intervjuu za Dnevnik Nove TV, Nole je otkrio kako ga je očinstvo promijenilo u pozitivnom pogledu. 'Osjećam više empatije i suosjećanja, imam i više razumijevanja za obiteljski život, a uopće i za suprugu. Žene su u mojim očima boginje za sve što moraju podnijeti i te žrtve i način na koji se one potpuno predaju djetetu što je na neki način prirodno i shvatljivo i razumljivo, ali opet ne možemo uzimati to zdravo za gotovo, ne može se to podrazumijevati', otkrio je slavni tenisač i osvojio simpatije pripadnica ljepšeg spola.

 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene