Jelena je i trudna

Trebali su se vjenčati ovaj vikend: Nole odgodio vjenčanje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni srpski tenisač Novak Đoković ovaj je vikenda trebao oženiti svoju Jelenu, no par je ipak odlučio pomaknuti termin...

Uspješni 27-godišnji srpski tenisač Novak Đoković odgodio je vjenčanje s Jelenom Ristić. Iako se trebalo dogoditi ovog vikenda u Crnoj Gori, Nole je samo pomaknuo termin te će se vjenčanje doista i dogoditi prvi vikend nakon turnira Wimbledona.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Momačka zabava na Ibizi: Novak Đoković se nastavlja zabavljati

Nole je prije nekoliko dana viđen kako se s prijateljima zabavlja na Ibizi gdje je liječio tugu nakon poraza na Roland Garrosu. Tada je imao i vremena za promjenu planova, pa će se vjenčanje dogoditi između 23. lipnja i 6. srpnja.

Novak i Jelena zajedno su više od osam godina, a ona je njegova velika podrška. 'Mi smo emocionalno jako vezani i velika smo podrška jedno drugome', rekla je nedavno Jelena za Daily Mail koja isto tako čeka prvo dijete.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene