445128
445128
445128
445128
445128

Novak Đoković dobio bračnu ponudu! OD FRAJERA

  • , 01.08.2016., 09:47
  • Autor:
  • komentara

Novak Đoković reagirao je na bračnu ponudu koju mu je uputio muškarac.

 
 
 
 
Novak Đoković (FOTO: Getty)
Novak Đoković (FOTO: Getty)

Novaka Đokovića mnogi vole kao igrača, ali mnoge osvaja i svojim izgledom. Osim žena, za njih uzdišu i brojni muškarci pa mu je tako jedan ponudio brak.

Srpski tenisač igrao je protiv Keija Nishikorija u Torontu, a jedan mu je muškarac viknuo s tribina 'Hej, hoćeš li se udati za mene?'. Đoković je čuo ponudu, odbio je odmahivanjem glave te nastavio igrati.

Novak nije usrećio muškarca koji mu je ponudio brak, ali je usrećio sve koji su navijali za njega. Naime svladao je Nishikorija te osvojio Rogers Cup. Nakon toga svih je zamolio da zagrle osobu pored sebe.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se