'Sila' osvaja

Nova uzbuđenja u hit seriji: Boran aga konzumirat će brak sa Silom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija 'Sila' na Novoj TV ruši sve rekorde gledanosti!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Novi nastavci Boran odlazi u Mardin - Sila se želi riješiti njegovog djeteta!

Ovaj tjedan novih uzbuđenja u seriji 'Sila' neće nedostajati te će Boran aga konzumirati brak sa Silom. Prelijepa junakinja tada će postati aginica u svakom smislu. Ujedno Sila će saznati kako je nakon smrti svojih posvojitelja naslijedila milijune.

Serija Sila dostupna je unaprijed na platformi OYO.

Naočiti glumac Mehmet Akif Alakurt, kojeg je publika upoznala kao zanosnog Boran agu u turskoj seriji ´Sila´, načelno se dogovorio oko lika sultana Mehmeda Osvajača s producentima serije 'Fatih Sultan'.

>> Tužna sudbina mlade djevojke: Otrgnuta od obitelji i prisilno udana

Prethodno odgođeno snimanje ove serije ponovno je nastavljeno 2013. godine, a prema pisanju časopisa Milliyet Televizyon glavnu ulogu dobio u je pravo Mehmet Akif Alakurt. Dogovor je isprva sklopljen s Devrimom Evinom koji je u filmu ´Fetih 1453´ glumio Osvajača, ali je, primivši mnogo kritika gledatelja, odustao od projekta.

Osvajač

Mehmed II, poznatiji po nadimku ´El Fatih´, (Osvajač) je osmanski sultan rođen u Edirneu, tadašnjem glavnom gradu Osmanske države u 15.stoljeću. Već u mladim danima je bio jako načitan te pričao nekoliko svjetskih jezika. Bio je veliki osvajač te se u turskoj drži za nacionalnog heroja. Ahdanama koju je po osvajanju Bosne izdao u taboru Milodraž kod Fojnice se čuva još i danas te se smatra jednim od najstarijih pisanih dokumenata o ljudskim pravima. Čini se kako će ovaj glumac i model, nakon uloge u Sili utjeloviti nacionalnog heroja i veliku povijesnu ličnost svoje zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene