Želi se popuniti

Nije zadovoljna svojim oblinama - 'Fali mi još par kilica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rekla je kako nema sreće u igrama na sreću, a već neko vrijeme joj ni u ljubavi ne cvjetaju ruže.

'Nakon Karanfila dugo smo tražili jackpot u pjesmi. Htjeli smo ljude navesti na pjevanje i ples. S Lutrijom nam je uspjelo', rekla je Nives Celzijus na predstavljanju nove pjesme.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 ma ona zna pozirati! Svi su gledali u raskošno poprsje Nives Celzijus, a za sve je kriva haljina koja na prvi pogled djeluje pristojno

Na Narodnom radiju rekla je kako nema sreće u igrama na sreću, a već neko vrijeme joj ni u ljubavi ne cvjetaju ruže. 'Htjela bih dobiti neki sretni broj u obliku frajera. Priznajem da su se u prilaženju malo ohrabrili, ali kad vanjština bude ugodna neka kriva riječ sve pokvari', rekla je Celzijus i otkrila što traži u frajeru.

'Na lutriji bih voljela osvojiti momka od 1,90 metara, da ima pločice, guzu i sve ono što treba. Da ima baby face, ali nepravilan nos koji mu daje malo drčnosti', rekla je pjevačica koja bi kaže voljela menadžirati nogometaše – Sergia Ramosa i Manuela Neuera.

VIDEO 'Ne moram biti baš prepametna da znam logičan slijed'

'Nisam u toku s Hrvatskom nogometnom ligom. Moram pogledati, ipak je nogomet moj sport', rekla je Nives otkrivajući što bi sve učinila da dobije na lotu.

'Snimila bih duet s Britney Spears, upoznala Kim Kardashian da malo izmjenimo iskustva, a kad bih mogla birati ulogu u filmu bile bi to Sirove strasti 3', izjavila je Nives, koja je u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' ispričala doživljaje s predsjedničke inauguracije.

'Bilo je prekrasno. Predsjednica je bila predivna i svi smo bili ponosni dok smo slušali govor', izjavila je Nives koja se u korizmi nije ničeg odrekla. 'Toliko smo se u ovoj krizi odrekli svega, pa stvarno ne znam čega da se odreknem', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene