Svi se okreću...

Nives: 'Ispituju me odakle sam kad sam toliko lijepa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus jedva je dočekala vidjeti supruga Dinu Drpića nakon što su bili razdvojeni dva mjeseca, pa je otputovala s kćerkicom u Singapur.

Nives Celzijus teško podnosi razdvojenost sa suprugom Dinom Dršićem koji je zaigrao za brunejski nogometni klub Duli Pengiran Muda Mahkota. On i kćerkica Taisha krenule su na put, no njezin sin Leone morao je ostati kod kuće zbog školskih obaveza.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Doputovali smo u Singapur, gdje su nas dočekali neki Dinini kolege s obzirom na to da je Dinin klub upravo tada kretao na utakmicu. Došli smo u trenutku kada su završili sa zagrijavanjem, 15 minuta prije početka utakmice. Taisha je, ne znajući da je tata na radnom mjestu, istrčala na teren njemu u zagrljaj. Ljudi su bili malo zbunjeni, ali dopustili su im da se pozdrave', rekla je Nives za Story.

>> Žena, majka, starleta: Pokazala svoju nježniju stranu!

'U ovih nekoliko dana koliko sam ovdje gotovo sve mi se sviđa. Prvih smo dana imali dosta posla oko preseljenja u stan i spremanja, ali sada smo riješili te glavne stvari i uživamo', nastavila je Nives slagati prve dojmove.

'Primijetila sam da smo im jako zanimljivi. Svi nas gledaju, okreću se za nama, ali nisu neugodni. Smješkaju nam se, pozdravljaju nas. U Singapuru su još slobodniji pa nas fotografiraju poput neke gradske atrakcije i ispituju odakle smo kad smo toliko lijepi', dodala je supruga nogometaša koja se bacila u biznis, pa sada i dizajnira odjeću.

Sa svojim obožavateljima na Facebooku objavila je i nekoliko slika iz Singapura. Najviše voli pozirati s kćerkicom, a u egzotičnom Singapuru imale su priliku vidjeti i pravog krokodila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene