Kakav nastup

FOTO Nives i njezin hipnotizirajući dekolte zagrijali publiku u Varaždinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je Nives zaludila Varaždince na subotnjem koncertu!

Više nema sumnje kako se Nives Celzijus od uspješne spisateljice i modela prometnula i u uspješnu pjevačicu. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Kako joj stoji? Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

Na subotnjem koncertu u Sračincu, u predgrađu Varaždina, u šatoru je okupila nekoliko tisuća ljudi, a staro i mlado iz sveg je grla uglas s njom pjevalo ovoljetni megahit  'Karanfili', s kojim je početkom lipnja pobijedila na CMC festivalu u Vodicama. Istovremeno, njezin spot na Youtubeu bilježi milijunske preglede, a 'Karanfili' su i službeno postali najemitiranija zabavna pjesma na radio postajama u cijeloj regiji.

Nives Celzijus servirala bujno poprsje i zaželjela svima slatke snove

'Već mjesecima nastupam diljem Hrvatske, ali kad su mi obožavatelji počeli kuckati po autu čim smo došli u Sračinec i darivati me cvijećem, čokoladicama i plišanim igračkama, shvatila sam da će ta subotnja večer biti doista specijalna. Tako je i bilo. Kad vidite toliko ljudi kako uglas s vama pjeva i pleše do tri sata ujutro, shvatite da im morate i dalje davati maksimum od sebe. Baš zato užurbano spremamo nekoliko novih pjesama kako bismo počastili sve obožavatelje', istaknula je Nives nakon koncerta, a publika je njezin energični nastup doslovno ispratila ovacijama.  

Narednih mjeseci već je rasprodana s koncertnim obavezama, a idući vikend održat će dva koncerta s pratećim Studio bendom. U petak će zapjevati Splićanima u klubu Tropic, a dan kasnije, u subotu, nastupa u diskoteci Acapulco u Širokom Brijegu u Hercegovini gdje će primiti i nagradu za zabavni Hit godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene