Gola istina

Nives otkrila identitet političara koji je zvijezda njezine nove knjige

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogodite tko je glavni protagonist!

Okružena brojnim obožavateljima, Nives Celzijus predstavila je sinoć svoju novu knjigu ‘Gola istina 2′ u Bistrou Storia koji se nalazi u sklopu šoping centra Point na zagrebačkim Vrbanima. Odličnu atmosferu Nives je dodatno zagrijala otpjevavši svoj hit ‘Karanfili’, a o nastavku svog bestselera ‘Gola istina’ popričala je s književnicom Vedranom Rudan koja je i predstavila njezinu knjigu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Naravno da sam pročitala knjigu. Večeras sam se prvi put susrela s Nives uživo i potvrdila je sve ono sto sam o njoj i mislila, da je lijepa i pametna. Vrlo je talentirana, podržavam je u onome što radi i suosjećam u svemu što radi, jer živi u svijetu koji je pun mržnje prema ženama. Ona ima smisla za biznis i točno kuži zemlju u kojoj živimo', istaknula je Vedrana Rudan.

U donjem rublju i samostojećim čarapama, Nives Celzijus opet mami uzdahe

U prezentacijskom razgovoru s Vedranom, Nives joj je otkrila kako je jedno od glavnih poglavlja u knjizi posvetila i bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu.

'Milanović? Zašto mislite da sam pisala o Milanoviću? Pisala sam o Sanaderu. I ne vidim razloga zašto bi to bila tabu tema; pa on je komunicirao i s Antom Tomićem dok je bio premijer; dakle očito voli dobru literaturu', istaknula je Nives, dok je u knjizi detaljno opisala svoju prepisku s nekada moćnim premijerom i to samo nekoliko tjedana prije nego li je odstupio s vlasti.

Naša kontroverzna pjevačica i spisateljica javno je priznala kako je braku s nogometašem Dinom Drpićem nakon devet godina konačno došao kraj, a sve detalje svojeg ljubavnog brodoloma detaljno je opisala u knjizi.

'Ovoga puta uopće nisam vodila računa da zaštitim likove kao u prethodnoj knjizi. 'Gola istina 2' nastavak je Kiklopom nagrađenog prvijenca, a događaje koje opisujem, osobno sam prošla. Dovoljno sam sazrela kao autorica i kao žena da mogu otvoreno pisati o vlastitoj svakodnevici kao i o mnogim teškim, ali i lijepim trenucima koje mi svi prolazimo u svoja četiri zida. Nikada nisam glumila nešto što nisam, niti se drugačije predstavljala samo kako bi se nekome svidjela. Ova knjiga moja je životna ispovijest o svemu zanimljivome što se događalo posljednih godina i vjerujem da će to moja brojna publika prepoznati', naglasila je autorica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene