Uz pomoć photoshopa

Nives Celzijus smanjuje grudi: "Udovoljavam onima kojima si** vrijeđaju osjećaje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Afera Šimleša-Bačić očito je potaknula Nives na neočekivani potez. Pjevačica je u posljednje vrijeme svoje slike počela obrađivati. I to kako bi smanjila svoje atribute.

Nives Celzijus često privlači pozornost svojim zamamnim atributima. Pjevačica, spisateljica, a odnedavno i glumica, nikada nije imala problema sa svojim tijelom. No, u posljednje vrijeme Nives je počela koristiti fotošop. I to ne kako bi povećala svoje atribute, već upravo suprotno. Nives ih je počela smanjivati, a razlog svoje odluke javno je obznanila na Instagramu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"I tako uhvatim se ja kako u posljednje vrijeme obrađujem fotke isključivo kako bih smanjila svoje grudi. Ne zato što ih ne volim, već kako bih udovoljila nekolicini onih kojima si** vrijeđaju osjećaje. Pokoravam se kome? Osobama koje misle da je moral nešto što se mjeri u centimetrima tkanine koju nosimo na sebi? Osobama koje misle da žene s nekim tjelesnim atributom izazivaju muškarce?“ započela je Nives.

Dotakla se i onih koji joj na nos nabacuju manijake koje svojim izdanjima "provocira". A provociraju ih i djeca, ali i životinje, smatra Nives. "Kaže lik, vidjet će sve one kad ih uhvati neki manijak i stavi ih na mjesto. Ne, ne trebamo manijake, silovatelje, nasilnike, pedofile stavljati na izolirana mjesta gdje ne štete okolini, već educirati moguće žrtve kako da ih ne provociraju i po potrebi stavljati ih na mjesto. Možda je došlo i vrijeme da zabranimo golotinju dječice na plaži jer sigurno će se naći neka jadna "nedužna žrtva" koja će biti "izazvana" takvim prizorom. Svakako treba osmisliti i neki pokrivač intimnih dijelova za životinje jer sve češće svjedočimo kako neki nesretni ljudi upravo budu "izazvani" takvim prizorom", konstatirala je pjevačica.

Svojim pratiteljima otkrila je i kako odjevne kombinacije bira isključivo kako bi udovoljila samoj sebi i svom raspoloženju. "Ponekad je to neka šatorska haljina koja prekriva grudi i sve ostale atribute, ponekad je to nešto usko, kratko i dekoltirano. Grudi se vide u obje kombinacije i jednako privlače pažnju. Ima to i svojih prednosti u reduciranju budala i nepoželjnih muškaraca. Na kraju ipak ostane onaj koji nije ni zamijetio grudi jer je uvijek previše zaokupljen tvojim osmijehom", poručila je iskrena Nives.

Mnogi su je u komentarima zasuli pohvalama na hrabroj objavi, dok je bilo i onih koji su paralelu povukli i sa slučajem Lidije Bačić koji je nedavno podigao prašinu. "Šimleša će pop***** kad te vidi", zaključio je jedan od obožavatelja.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene