Gola pjevačica

Napravila brodolom svojim dekolteom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetni megahit 'Karanfili' obara sve rekorde slušanosti, a trenutno je i najemitiranija pjesma u hrvatskom eteru od bilo kojeg domaćeg izvođača zabavne glazbe.

U korzetu koji je jedva zadržavao grudi da se ne razlete na sve strane, Nives je napravila odličnu atmosferu u Čakovcu prije dva tjedna. Do sada smo imali priliku vidjeti samo slike a sada je tu i video kao dokaz!

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Čini se da joj ove godine baš dobro ide! Tko bolje potapa brodove, NIves ili Danijela?

Hladila se u plićaku i pozdravila fanove!

'Svoja obećanja uvijek održim pa tako i ono dano publici početkom ljeta kad smo tek lansirali 'Karanfile'. Rekla sam da sam iznimno zadovoljna jer sam se ostvarila kao model i kao spisateljica, a u idućim godinama cijelu svoju ambiciju usmjerit ću u pjevačku karijeru. Baš zato, hvala mojoj vjernoj publici koja me u tome maksimalno podržava, jer svi vikendi u iduća dva mjeseca su mi već zauzeti s koncertima diljem Hrvatske', istaknula je Nives.

Al da ne bi bilo da je sve u dekolteu, Nives nas je počastila nešto čednijom slikom s medvjedićem u ruci, kojeg je do duše, malo teže primjetiti zbog nekih drugih atributa.

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android |Twitter | Facebook   

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene