Nakon toliko godina

Ništa od vjenčanja Angeline i Brada?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su već neko vrijeme zaručeni, a njihova svadba je definitivno jedna od najiščekivanijih u Hollywoodu, Angelina Jolie i Brad Pitt izgleda još neće pred oltar!

Slavni hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt jedan su od onih parova koje jedva čekamu vidjeti pred oltarom, no američki mediji su se raspisali kako od velikog događaja neće biti ništa. Barem za sada.

Pogledaj i ovo showbuzz Pomirba na pomolu? O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Angelina prvi put otkrila svakodnevicu u obitelji Jolie-Pitt

Naime, Angelina se navodno ne slaže s Bradovom obitelji koja je jako religiozna i koja je protiv homoseksualnih zajednica. Poznato je kako su Angelina i Brad izjavili kako se neće vjenčati sve dok ne bude zakonit i gay brak.

Slavna glumica i humanitarka navodno je i spremna razgovarati s Bradovom obitelji jer se ne želi udati za njega pod tim okolnostima. Ima li u svemu istine? Saznat ćemo u narednim mjesecima kada se pisalo da će Angie i Brad napokon ozakoniti svoju vezu na intimnom slavlju sa svojom djecom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene