Šuškalo se o razvodu

Viđeni zajedno - Ipak nisu digli ruke od ljubavi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavko i Iva Goluža viđeni su u javnosti i to u obiteljskoj atmosferi - koja upućuje da se trude spasiti brak.

Prema pisanju Storyja, brak izbornika rukometne hrvatske reprezentacije Slavka Goluže i supruge Ive ipak nije dobio kraj.

Pogledaj i ovo Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Ma kakav razvod! Poslije svih nagađanja o krahu braka s Jadom, Will Smith otkrio zašto se njih dvoje nikada neće rastati

Supružnici nisu digli ruke od ljubavi, a izvori blisku časopisu tvrde kako su se Slavko i Iva samo razdvojili na određeno vrijeme kako bi što objektivnije sagledali probleme koje su ih snašli.

>> Nakon 536 dana brakorazvodne parnice - napokon se nagodili!

Viđeni su kako ispijaju kavu u kafiću na Trešnjevci, isti dan u poslijepodnevnim satima uživali su u parku Ribnjak u društvu 11-godišnjeg sina Ivana. Tijekom obiteljskog druženja Slavko i Iva nisu se odvajali jedno od drugog, a osim uživanja na Ribnjaku, supružnici su viđeni i u na zajedničkom ručku.

Podsjetimo, medijima je odjeknula vijest kako se Slavko rastaje od supruge Ive nakon 12 godina braka; papire za razvod navodno je predala Iva, a prema tvrdnjama prijatelja, sa sobom je povela i 11-godišnjeg sina Ivana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene