Ne žali se

FOTO Nina Badrić u zagrljaju najpoželjnijeg Hrvata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednjih dana, Nini uopće nije loše...

Jedna od najpopularnijih glazbenica čitave regije, Nina Badrić, prošlog je vikenda snimila video spot za pjesmu 'Dan D', koja će svoju audio i video premijeru doživjeti u petak.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan skupila se poznata ekipa Naš proslavljeni glumac uživao je na jednom društvenom događaju u društvu prekrasne Hrvatice s kojom je poslovno surađivao

U zagrebačkom klubu Katran, pod redateljskom palicom Darka Drinovca, snimljene su uvjerljive i snažne scene koje opisuju raskid jedne veze. 

Nastup za pamćenje: Zanosna Nina Badrić oduševila Beograd

Kako bi što uvjerljivije dočarala tekst pjesme, Nina je glavnu mušku ulogu povjerila Goranu Bogdanu, po mnogima najboljem hrvatskom glumcu mlađe generacije. 

'Nina i Goran odličan su glumački par. Kliknuli su na prvu te su s lakoćom snimili sve zajedničke scene', rekao je redatelj Darko Drinovac.

Nakon godinu dana, Nina Badrić predstavlja novu pjesmu, a već ovaj tjedan omiljena glazbenica pakira svoje kofere te odlazi u Kanadu i Ameriku, gdje će nastupati na velikoj turneji Olivera Dragojevića kao posebna glazbena gošća.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene