Uživa na turneji

S kojim se to zgodnim sportašem Nina druži u New Yorku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki humanitarni koncert koji su sinoć u Hrvatskom centru u New Yorku održali Nina Badrić i Tedi Spalato privukao je mnoštvo ljudi koji su svojim ulaznicama donirali novac za unesrećene od poplave u Slavoniji.

Nina Badrić i Tedi Spalato odrekli su se svojih honorara da bi zajedničkim snagama donirali što više novaca za one kojima je najpotrebnije.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina iz NY svu zaradu s koncerta daruje ugroženima u poplavi

Koncert je privukao mnoge uglednike, a kako neslužbeno doznajemo do sada je skupljeno preko 30 tisuća dolara. Među gostima se našao i bivši hrvatski tenisač Mario Ančić koji trenutno živi u New Yorku. U New Yorku je bio i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić koji je stigao usredište Ujedinjenih naroda gdje je održana je sjednica Socijalnog i ekonomskog vijeća na kojoj se govorilo o očuvanju kulturne baštine  Dubrovnika i Venecije.

Nina Badrić ovime završava jednomjesečnu turneju po Americi i Kanadi, te nastavlja sa snimanjem novog glazbenom materijala. 'Srce mi je puno radosti. Napravili smo svi zajedno pravu stvar. Naše malo u ovome trenutku mnogima znači sve', rekla je Nina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene