Dobre prijateljice

Nina nastavlja osvajati Pariz u društvu supruge ruskog milijunaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ninino istraživanje modne scene u Parizu se nastavlja, a objavila je i nove fotografije s revije na kojoj bi svaka modistica poželjela biti!

Popularna pjevačica Nina Badrić je u francusku metropolu otputovala s prijateljicom Sandrom Meljničenko, suprugom jednog od najbogatijih Rusa Andreja Meljničenka.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Nina Badrić se u Parizu druži sa svjetskim zvijezdama - Na Instagramu objavila fotke s Lady Gagom na reviji Donatelle Versace

Fotografijama u društvu velikih svjetskih zvijezda Nina se pohvalila na Instagramu. Naša poznata pjevačica našla se na reviji Karla Lagerfelda koji dizajnira za Chanel. Ovoga je puta i promovirala hrvatsku modu Matije Vuice pa je nosila i njezinu haljinu na druženju s gostima na reviji.

U restoranu u kojem je objedovala dan prije fotografirala je i redatelja Romana Polanskog, a sada se u kadru našla i sa slavnim španjolskim redateljem Pedrom Almodovarom. Nina se družila i s Mirelom Srnom, suprugom nogometaša Daria Srne, kao i s poznatom modisticom Miroslavom Dumom koja ne propušta modne revije.

Dan prije Nina je na svojem Instagramu objavila i fotografije Lady Gage i Donatelle Versace, družila se slavnim hip hop glazbenikom Asap Rockyjem.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene