459040
459040
459040
459040
459040

JEDVA SMOGLA SNAGE ''Otišla je na mjesto gdje bol ne postoji, nismo se ni pozdravile''

  • , 01.12.2016., 13:44
  • Autor:
  • komentara

Tužne priče dogodile su se na današnji dana. Nikolina je skupljala snagu za ovu poruku.

 
 
 
 
Nikolina Ristović (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)
Nikolina Ristović (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Nikolina Pišek mjesecima nije otvarala svoj Facebok, a sada je konačno priznala i pravi razlog. Emotivnom objavom priznala je kako ju je Facebook podsjećao na prijateljicu koju je izgubila te njenu prvu pseću ljubav, kojoj je danas godišnjica smrti.

''Dugo... mjesecima nisam smogla snage da otvorim ovu stranicu. Prvenstveno zato jer je otišla zauvijek moja Vesna s kojom sam se upoznala ovdje. I prije toga, jer sam znala da je Vesna jako bolesna... a ovo me mjesto podsjećalo na nju. Ako ne otvaram mjesto koje me podsjeća da problem postoji, onda će možda problem pobjeći? Nije pobjegao. Nismo uspjele. Vesna je morala otići na neko mjesto gdje bol ne postoji. Nismo se niti pozdravile kako treba. Nije mogla više... I onda je došao današnji dan, godišnjica moje prve pseće ljubavi, koja je, zapravo, bila 'krivac' da smo se Vesna i ja upoznale. Niti njega više nema. I on je na mjestu koje mu je izbrisalo bol. To kažem da bih se utješila, izgovaram u sebi floskule da otjeraju moju bol, no ona ne prestaje. Kažu da vrijeme liječi rane i da vas tuga priprema za nove radosti... da su tuga i radost povezane kao ruža i trn. Znam da jesu. I odlučila sam prigrliti to saznanje. Zahvalna za sve što sam imala. Jer, prije no što saznaš šta je zapravo dobrota, moraš izgubiti nešto. Ili nekoga...'', napisala je Nikolina.

Ubrzo su uslijedili brojni komentari podrške i razumijevanja. ''Nikolina trebala si ranije podijeliti svoju bol sa nama. Svi smo mi više-manje izgubili nekog dragog. Ja sam imala mačka Mikija 18 godina, Umro je od starosti. Umro, ali samo fizički nikad u mom srcu. Sada brinem za više od stotinu životinja i to me tjera da idem dalje'', ''Istina vrjeme liječi iako bol nikad ne prolazi samo se naučimo nosit s njom'', ''Trebala si se otvoriti prije i bilo bi ti puno lakše. Ali bolje ikad nego nikad'', ''Drži se Nikolina'', napisali su njezini fanovi.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se