Ne srami se priznati

'Grudi su mi se objesile, bore nastaju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cindy Crawford, sasvim sigurno najprepoznatljiviji supermodel ‘90-ih i na pragu svog 47. rođendana izgleda jednostavno senzacionalno. No, ipak nije posve zadovoljna svojim izgledom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Sve ljepša i ljepša Možete li vjerovati da ova žena ima 45 godina!?

Danas majka dvoje djece - Priestleya (12) i Kaije (10), senzacionalna Cindy za sebe može reći da je uspješna poslovna žena, poduzetnica, a svojim besprijekornim izgledom i dalje privlači brojne modne časopise.

“Prije 2 godine snimila sam naslovnicu za indijski Vogue, nedavno sam izašla na coveru časopisa Shape. Vježbam redovito već 20 godina, a jednako toliko se i brinem što jedem. Tijelo pamti sve što mu radite i to će vam kasnije vratiti - kako dobre, tako i loše stvari”, tvrdi Cindy.

Sa suprugom Randyjem Gerberom u sretnom je braku već godinama, no njezinim fanovima možda je poznatija veza i brak s Richardom Gereom.

>> George Clooney završio u krevetu sa Cindy Crawford

“Richard i ja nismo bili na istom putu, no mnogo sam naučila od njega. On se savršeno zna nositi sa slavom, ali čvrsto se držao nekih granica”, otkriva Cindy.

A granice su poprilično jasne. Iako su joj omiljeni dizajneri Versace, Cavalli, Tom Ford, Dolce & Gabbana i Fendi, Cindy je u svakodnevnom stilu totalna cura iz susjedstva.

“Sve na meni je casual - traperice i japanke su sve što mi treba, uz dodatak kašmir pulovera kad zahladi. Obožavam opušteni kalifornijski stil, potpunu suprotnost urbanom i zalizanom New Yorku”, kaže supermodel.

I dalje apsolutno profesionalna, Cindy tvrdi kako je danas puno bolji model no što je bila prije 20 godina, a za potrebe snimanja i dalje će učiniti skoro sve.

“Odjenut ću što god mi daju jer mi je to posao, no u stvarnom životu me nikada nećete vidjeti u minici niti kako pokazujem trbuh. Fotografirala sam se za Playboy u mladosti i nije mi žao, no sada sam svjesna da žene shvate tko su tek u tridesetima. To je poput mode - ne znate koji je vaš stil dok ne isprobate puno različitih stvari i vidite što vam najbolje odgovara”, zaključuje.

Priznaje kako se u kasnim četrdesetima i dalje osjeća seksi, iako je svjesna kako vrijeme ipak utječe na njezin izgled.

“Gravitacija je tu, grudi su mi se objesile, bore nastaju. Da ste me prije 20 godina pitala bih li ikad otišla ‘pod nož’, sasvim sigurno bih rekla da nema šanse, a danas razmišljam o tome. Koristim i botoks, no on potpuno promijeni kako izgledam. Ne pomladi me, već zaista promijeni”, iskrena je 47-godišnja Cindy. A kako je iskrenost najbitnija naučila je i svoju 10-godišnju kći Kaiju, koja je već krenula majčinim stopama, snimivši kampanju za Versace.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene