'This Little Light Of Mine'

Odala počast preminulom heroju i mirotvorcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sinoć se održala 8. po redu dodjela nagrada 'Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards' u 'V&A Museum' u Londonu, a vodila ju je BBC-jeva voditeljica Fearne Cotton.

Nicole Scherzinger je odala počast preminulom Nelsonu Mandeli glazbenom izvedbom 'This Little Light Of Mine'. Posvetila ju velikom Madibi (Madiba je ime Mandelina južnoafričkog plemena, što otprilike znači poštovani) na 8. po redu dodjeli nagrada 'Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards' koja se održala u 'Victoria and Albert Museum' u Londonu.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

'Današnji dan je i službeno jedan od najtužnijih'

Nakon što je dobila nagradu za najbolju TV osobu godine, bivša članica grupe 'Pussycat dolls' otpjevala je pjesmu 'This Little Light Of Mine' u čast Nelsonu Mandeli. Naime, pjevačica je tu pjesmu jednom prilikom već pjevala preminulom heroju i mirotvorcu.

Dok ne izađe video nstupa sa sinoćnje večernje svečanosti pogledajte kako je to izgledalo prošle godine na dodjeli nagrada 'Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards'.

Nelson Mandela je preminuo sinoć u 95. godini života, na dan londonske premijere njegovog biografskog filma 'Mandela: Dug put do slobode' gdje su prisustvovale mnoge slavne ličnosti, a za njegovu smrt saznalo se poslije premijere jer su njegove kćeri zahtijevale da se film ne prekida.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene