Romansa na snijegu

Nova godina ih razotkrila - ponovno su zajedno!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mjesecima se raspravljalo o njihovoj promjenjivoj vezi, no čini se kako je slavni par ponovno zajedno!

Već mjesecima javnost raspravlja o njihovom statusu veze, no čini se kako su Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton ponovno zajedno. Slavni par objavio je fotografije sa skijaškog odmora u Aspenu na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nova šansa ili? Vruće izdanje zgodne crnke koja je dodatno iznenadila pojavljivanjem s bivšim ljubavnikom

Opet je zaprosio - Hoće li ovog puta reći DA?

Pjevačica je objavila fotografiju gdje pozira na snow mobileu držeći ruke kao da se moli, a iza nje se vidi zalazak sunca. 'Nema boljeg načina za započeti 2014. nego u božjoj zemlji! Molitva i motorne sanjke', napisala je pjevačica uz fotografiju.

Samo sat vremena poslije, njezin partner Lewis Hamilton objavio je vlastitu fotografiju s istoga mjesta. 'Sjajan način kako ući u novu godinu. Blagoslovljen sam što imam tako sjajnu obitelj kraj mene', napisao je Hamilton.

Jedan od fanova slavnog para odmah je komentirao Nicoleinu fotografiju: 'Znači, ponovno si s Lewisom Hamiltonom!!' Unatoč ovoj fotografiji, par je vrlo oprezan te ne spominju jedno drugo na Twitteru.

Slavni par novu je godinu dočekao s Hamiltonovim bratom i njegovom suprugom Aliciom Keys. 'Koja magična novogodišnja noć s prijateljima i voljenima! Učinimo 2014. godinu najmagičnijom do sada', napisala je Nicole na svom Instagram profilu.

Par je započeo svoju vezu 2007. godine nakon dodjele MTV nagrada u Berlinu, no njihov je odnos bio vrlo promjenjiv pa su tako često prekidali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene