O scientologiji i braku

Nicole iskreno: 'Ne mogu vjerovati u kakvom svijetu mi živimo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica je u intervjuu otkrila što misli o bivšem suprugu Tomu Cruiseu, životu i braku.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

Nicole Kidman upoznala se sa scijentologijom dok je bila u braku s Tomom Cruiseom. Uostalom, njezina posvojena djeca 17-godišnji Cannor i 20-godišnja Isabella sljedbenici su tog pokreta. 'Ne želim govoriti o scijentologiji jer se to mene osobno ne tiče, međutim tiče se moje djece. Podržavam njihova vjerovanja. Mislim da je iznimno bitno da roditelji podržavaju svoju djecu, a moja djeca imaju sreću da imaju roditelje koji bi apsolutno sve napravili za njih', kaže Nicole.

'Ne mogu vjerovati u kakvom svijetu mi živimo. Tom i njegova bivša supruga Kate iz dana u dan pune novinske stupce, a tema je naravno njihov brak. Mislim da im to samo škodi, a o psihičkom zdravlju njihova djeteta neću niti govoriti. To me od svega još i najviše rastužuje. Ljudi proživljavaju možda najteže razdoblje u životu, a javnost, poput lešinara samo nezasitno kopa. Da se moram nositi s nečim takvim sada, mislim da bih poludjela', iskrena je bila Nicole u intervju za časopis The Hollywood Reporter.

>> Nicole priznala: 'Nisam mu se svidjela na prvu'

Poznata glumica danas je sretnija nego ikada prije. U skladnom je braku s glazbenikom Keithom Urbanom i uživa u svakom trenutku. 'Nekada se pitam kako je to uopće moguće. Ali sretnica sam jer imam divnog muškarca pored sebe, koji radi na sebi, svojoj karijeri, ali i na našem braku ', zaključila je Nicole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene