Poruka je jasna

Tijelo koje ruši rekorde: Nicki se oglasila nakon Twitter drame

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

VMA još nisu počele, no situacija se već svakako zahuktala. A sve je počela Nicki Minaj koja je sada ispričala i što su to ona i Taylor Swift pričale na telefon, te tko stoji iza sve Twitter drame.

Drama je to koja traje danima. Kako Nicki Minaj nije dobila nominaciju za VMA MTV nagrade za svoj spot i video 'Anaconda' obrušila se na sve 'mršave bjelkinje' kojima to polazi za rukom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Beyonce i Nicki Minaj objavile spot za pjesmu 'Feeling Myself'

Tada se prozvanom osjetila popularna Taylor Swift, a onda se situacija zapetljala i pretvorila u pravi Twitter cirkus u koji je umiješana i Kim Kardashian, Katy Perry... Ipak, izgleda kako su poznate glazbenice sada sve izgladile.

Nicki je nastupala kao gošća u američkom showu te ispričala kako su ona i Taylor  telefonski popričale i sve izgladile. 'Bila je jako jako draga i ispričala se. Rekla mi je da nije razumjela širu sliku onoga što sam ja pokušavala reći, sada je sve ok', počela je Nicki i nastavila: 'Anaconda je imala veliki društveni utjecaj i još smo srušili Vevo rekord po gledanosti. To je ujedno i treći put da je moj video srušio rekord i zato mislim da je taj spot trebao biti nominiran'.

'Mislim da je važno mladim djevojkama pokazati sve strane, pokazati im sva lica, ne smijemo veličati samo jedan tip tijela. Ako su sve žene u medijima mršave i visoke, tada djevojke osjećaju još više nesigurnosti oko svojeg tijela', ističe Nicki koja svoje bujno tijelo koje je postalo prepoznatljivije i od njezinih hip-hop rima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene