Šuška se, šuška

Mali šarmer zaveo 13 godina stariju miljenicu Hollywooda?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Jonas navodno u vezi s 13 godina starijom ljepoticom Kate Hudson

Mladi glazbenik Nick Jonas odjednom se opet našao u centru pažnje. Nakon što se prije nekoliko tjedana šuškalo da je ludo zaljubljen u Kendall Jenner čini se da su sve to bila samo nagađanja.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner Šuškalo se i o operaciji! Slavna ljepotica nekad se sramila jednog dijela svojeg tijela, a sada ga izlaže pogledima ispod potpuno prozirne tkanine!

Nakon što je prekinuo višegodišnju vezu s ljepoticom Olivijom Culpom moguće je da je zapeo za oko glumici Kate Hudson koja se očito drži one stare 'mlađe je slađe' jer je Nick mlađi od nje punih 13 godina.

Umješala se slavna frendica: Kendall i Nick su novi IT par

Nick i Kate uhvaćeni su prošle subote u Disneylandu, zatim na svom koncertu istu večer, a dan poslije na doručku u Miamiju.

'Upoznali su se prije nekoliko mjeseci, a kako su ovih dana bili na istim lokacijama, čuli su se i našli', rekao je nepoznati izvor za TMZ, tvrdeći kako je u pitanju samo prijateljsko druženje.

Kate Hudson bila je neko vrijeme u vezi sa zvijezdom emisije 'Dancing With the Stars', Derekom Houghom, s kojim se viđala od prosinca prošle godine. Glumica iza sebe ima propali brak te zaruke, a iz tih veza ima i 2 sina.

 

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene