Svašta je tu bilo

Tog nema ni u holivudskim filmovima: Šuput otkrila katastrofe s vjenčanja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan za koji bismo željeli da bude savršen zbog neočekivanih situacija može poprimiti razmjere katastrofe. Svoja iskustva su nam otkrili Maja Šuput, svadbeni snimatelj i organizatorica vjenčanja...

Napokon je došao i taj dan. Dan koji ste planirali mjesecima, možda i godinama. I želite da sve bude savršeno. A baš onda se nerijetko dogodi potpuna katastrofa. No, ne brinite se, ovakve su situacije na vjenčanjima potpuno normalne.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Kraljevsko vjenčanje princa Carla Philipa i Sofie Hellqvist

 

Beautiful night in Vodiceeeeee

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

'Jednim mladencima su na oltaru išli mravi i svećenik u jednom trenutku priča i ja gledam, a on, znaš ono, tamani te mrave, drži knjigu i gnječi te mrave', priča Mirela Lela Mikšić, organizatorica vjenčanja. Nezgode se, čini se, najčešće događaju baš ondje gdje im se veseli svatovi najmanje nadaju.

'Jednom je mladoženja prilikom ulaska u salu, stao mladenki na vjenčanicu i cijeli šlep joj se potrgao. Mislim, žena je ušla doslovno bez pola vjenčanice unutra i onda kad je skužila da joj fali pola haljine rasplakala se jako i istrčala van', prisjeća se pjevačica Maja Šuput koja je doživjela nekoliko iznenađenja.

Igor Kojić misli ozbiljno: Želi oženiti Severinu, svadba poslije ljeta?

'Ja sam plesala s ljudima, tj. pjevala sam na plesnom podiju i u jednom trenutku me skoro pogazio auto. U dvorani. Doduše, bio je golf auto, onaj mali, oni su utjerali taj autić i njih 10 se veralo po tom autu i visilo i stalno su dodavali gas, pa je netko stalno padao, uglavnom skoro sam poginula na plesnom podiju. Od autića za golf. Na vjenčanju', sjeća se pjevačica.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

No ne brinite se, svi ovi ljudi, čijim ste se neprilikama upravo nasmijali, danas su u sretnim brakovima. Stoga, dogodi li se i na vaš najvažniji dan kakva sitna nezgoda, ne paničarite - možda je baš ona nešto čega ćete se, pod stare dane, rado i uz osmijeh prisjetiti. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene