Istrenirana guza

Neven Ciganović svima pokazao svoju stražnjicu! IMAMO FOTOGRAFIJU!!!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samopouzdani Neven objavio je golišavu fotografiju svoje guze u rano jutro. Njome je obožavateljima poželio dobro jutro.

Neven Ciganović pokazao je sve na društvenim mrežama. Samopouzdani Neven objavio je fotografiju svoje istrenirane guze, a tijelo prepuno tetovaža odmah je privuklo pozornost njegovih obožavatelja.'Ostajem budan do kasno svake noći, i ujutro shvatim da je to bila loša ideja', napisao je Ciganović uz svoju fotografiju.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović, Snježana Schillinger i Neven Ciganović - 4 Kakva ekipa! Sređena Kolinda dobro se provela na rođendanu naše poduzetnice, a s njima je slavio i Neven Ciganović: "Divne slike!"

'Koketiram sa seksualnim aluzijama koje su svih zainteresirale'

'Ovo nije prvi put da sam pokazao rit na društvenim mrežama, ali je drugačiji kontekst ovaj put. Nedavno sam rit pokazao i u realityju u kojem sam sudjelovao, ali je bilo u drugom kontekstu. Ne vidim ništa strašno u tome', kaže nam Ciganović.

FOTO Bugarka koja konkurira i folk zvijezdama poharala Zagreb

Ipak, reakcije na njegovu golišavost bile su svakakve. 'Bilo je svakakvih reakcija, javili su se neki lažni moralisti, ali većinom su ljudi to podržali jer su shvatili da se radi samo o belfiju osobe koja se dobro osjeća u svom tijelu', zaključio je Cigi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene