Otkrili

Neobični hobiji slavnih: Evo tko voli žonglirati, a tko skuplja Barbike!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li koja je stvar zajednička Tomu Hanksu, Kristen Stewart, Johnnyju Deppu, Mike Tysonu i Cristianu Ronaldu? Svi imaju NEOBIČNE hobije!

Malo toga je što slavne osobe mogu skriti od medija i javnosti jer se nalaze pod konstantnim povećalom, ali ovo možda još niste znali! Naime, neki njihovi neobični hobiji pomalo su bizarni dok su drugi prilično smiješni.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

1. Johnny Depp

Slavni glumac Johnny Depp voli skupljati Barbie lutkice. I ima ih na stotine! Osim klasičnih Barbie modela, Johnny u svojoj kolekciji ima i Beyonce, cijelu postavu High School Musicala te rijetki primjerak Lindsay Lohan s uređajem za praćenje na nozi.

2. Cristiano Ronaldo

On je bogat, slavan, uspješan i žene ga obožavaju. No, neke večeri Cristiano Ronaldo više voli provesti igrajući Bingo sa starijim društvom nego izlaziti s ljepoticama!

3. Tom Hanks

Glumac sa 'A' liste, Tom Hanks nije ovisan o drogi i alkoholu, ali zato mora imati što više - tipkačih strojeva! Naime, Tom ih opsesivno skuplja već godinama.

4. Mike Tyson

Mike je pravi ljubitelj životinja i iako bi mnogi očekivali kako skuplja egzotične životinje poput tigrova, Mike je zapravo ljubitelj - golubova! 'Golubovi su najbolji! Od svih životinja koje sam imao- tigrova, lavova i medvjeda - nitko mi nije tako drag kao golubovi', izjavio je jednom prilikom.

5. Kristen Stewart

Iako Kristen njeguje imidž 'kulerice', posebno otkako je glumila u rock filmu 'Runaways', Kristen ima jedan neobičan, 'cirkuski' hobi. Naime, u slobodno vrijeme najviše voli - žoglirati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene