Svadba u Monte Carlu

Gospođa Ristović otkrila detalje luksuzne svadbe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nikolina Pišek progovorila je o detaljima luksuzne svadbe u Monte Carlu na kojem je bilo 72 uzvanika.

Nakon što se prije nekoliko dana Nikolina Pišek udala za Vidoja Ristovića, detalji luksuzne svadbe cure u srpskim i hrvatskim medijima.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Sviđa joj se! Nikolina Pišek se oglasila o Milanovićevoj kandidaturi za premijera, ima zanimljivo mišljenje o tome: "Konačno je hrvatska politika postala seksi"

Sada Nikolina za srpski Hello! otkriva na koju pjesmu je plesala prvi ples, ali i brojne druge zanimljivosti iz Monte Carla gdje se održala svadba.

>> Nikolina Pišek zasjala u unikatnoj vjenčanici na vlastitom vjenčanju

S Vidojem je u Monaco stigla nekoliko dana ranije kako bi završili sve obaveze vezane uz organizaciju svadbe. Gosti iz Srbije, Hrvatske, New Yorka, Londona i Moskve stigli su 2. rujna avionima, a potom su se smjestili u apartmane luksuznog hotela 'Metropol' .

Slavlje povodom svadbe održano je uz bazen, a na svadbi je bilo 72 uzvanika. Dva sata iza ponoći svi su otišli u diskoteku, a idući dan je bio predviđen za opuštanje.

Sama Nikolina jako je zadovoljna kako je sve proteklo. 'Za svadbu su me pripremili frizer Miroslav Luković i vizažist Marko Nikolić. Spremanje sa Markom i Mislavom proteklo je zabavno, bez prethodne probe jer ih obojicu dugo znam te sam imala puno povjerenje u njih', izjavila je Nikolina.

Otkrila je i koja pjesma je bila za ples mladenaca. 'Moja želja bila je da naš prvi ples bude uz 'At Last' Ette James. Bend je pratio pjevača Jacquesa Houdeka, koji je, po meni, najbolji hrvatski vokal', kaže Nikolina.

Naposljetku je otkrila i kako sad nosi samo prezime Ristović, za razliku od brojnih poznatih koji se odlučuju zadržati djevojačko prezime i dodati suprugovo. Ipak, za pitanja o djeci nije bila toliko otvorena pa je rekla 'Što bude, bit će'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene