Promijenila karijeru

Nekadašnja seks-bomba danas ovako zarađuje za život!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna zvijezda 'Baywatcha' pronašla je novo zanimanje...

Nicole Eggert postala je poznata širom svijeta kada je u kupaćem kostimu, rame uz rame s Pamelom Anderson i Carmen Electrom, trčala plažom u popularnoj seriji 'Baywatch'.

Pogledaj i ovo Nicole Eggert pomalo zapušteno izdanje Nema šanse da biste ovu nekad zanosnu plavušu prepoznali na najnovijim fotografijama, drastičnu fizičku transformaciju danas skriva širokim trenirkama

No, nakon uspješne glumačke uloge, život joj nije bio nimalo lagan. Nakon što je u rujnu 2013. proglasila bankrot, glumica je odlučila da se neće predati. Pokrenula je svoj mali biznis tep očela prodavati sladoled i druge slastice, a sve je to prodavala u kamionu koji sama vozi.

Nekadašnja seks-bomba Nicole Eggert danas izgleda OVAKO!

Poradila je i na oglašavanju pa tako koristi Twitter kako bi privukla ljude i obavijestila ih gdje se njezin kamion kreće. 'Dođite i probajte kuglice iz mog kamiona sutra u Radforfu i Venturi', napisala je Nicole.

Njezina pokretna slastičarnica zove se 'Ice Cream Shoppe On Wheels', a cijene se kreću od tri do sedam dolara. Čini se da je ova 42-godišnja majka dvoje djece konačno pronašla posao koji je čini sretnom i zadovoljnom, no mi još uvijek volimo 'baciti oko' na njezino izdanje iz popularne serije...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene