IZBORI U OŠTROVCU!

Ne propustite nove uzbudljive epizode serije Kud puklo da puklo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'U Mili je spas! Mudrost u koju vjerujemo!

'U Mili je spas! Mudrost u koju vjerujemo! Glas za sve nas!'' - redom su parole koje se ovih dana mogu vidjeti i čuti u ličkom selu Oštrovac, glavnom mjestu radnje popularne serije ''Kud puklo da puklo''. Naime, u tijeku su političke kampanje u kojima se za čelo Predsjednika mjesnog odbora bore Mile, Sveto, a u borbu im se ovih dana priključuje i Barbara.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlada glumačka nada Od Los Angelesa do Zagreba: 'Trudim se od svake uloge izvući ono najbolje'

VIDEO 'Nisam lički galeb, žene u Oštrovcu zavode mene!'

U tu svrhu cijelo selo oblijepljeno je izbornim plakatima, a zbog same izborne utrke događa se i niz zavrzlama, sukoba, ali i komičnih situacija. Barbara je već pokazala svoje političke ambicije, a to potvrđuje i njena povrijeđenost nakon što ju je Sveto degradirao u običnu ''roštilj – djelatnicu'' na političkom mitingu. Naime, Barbara je puno vremena i truda uložila u svoj izgled, nadala se ljudima obratiti s bine, a Sveto ju je stavio da vrti ćevape te si kontinuirano pripisuje sve uspjehe.
Barbara će ipak ostati lojalna Sveti, no kada se tijekom sučeljavanja razotkrije da se Sveto koristi plagijatom projekta kojeg je Krešo pisao za Milu, birači se odriču Svete. U tom trenutku Barbara se odlučuje kandidirati kako bi ga spasila te ga u slučaju pobjede stavila za zamjenika.

Što je sve Barbara spremna učiniti te koliko daleko ići, vidjet ćemo u narednim epizodama, ali jedno je sigurno – i Mile i Stipe sve više počinju shvaćati koliko je zapravo Barbara opasan protivnik.
Kampanja svih kandidata je u punom jeku, a tko će kako privući birače, i tko će na posljetku odnijeti izbornu pobjedu i postati Predsjednik mjesnog odbora vidjet ćemo u novim uzbudljivim nastavcima serije ''Kud puklo da puklo''!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene