PRONAĐENI NOVI TRAGOVI

U javnost dospjeli novi detalji misteriozne smrti Natalie Wood

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkriveni su novi detalji oko smrti Natalie Wood.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Natalie Wood (Foto: Profimedia) Prošlo je 40 godina Njezina je tajanstvena smrt najdugovječniji misterij Hollywooda, a sada je kćer odlučila o svemu progovoriti

Glumica Natalie Wood pronađena je mrtva 1981. godine na obali otoka Santa Catalina večer nakon što je tulumarila na jahti sa suprugom Robertom Wagnerom i glumcem Christopherom Walkenom. Njena smrt do danas interesira javnost i to upravo iz razloga što je obavijena velom tajne pa krivac nije pronađen do danas.

>> Smrt slavne glumice ne smatra se nesretnim slučajem

No, zahvaljujući izvješću mrtvozornika iz Los Angelesa, koje je objavljeno početkom ovog tjedna, u javnost su izašli neki novi detalji. Tako je otkriveno da je tijelo Natalie Wood imalo brojne modrice, za koje se pretpostavlja da su nastale prije smrti, kao i ogrebotine po vratu za koje se pretpostavlja da su nastale dok se njeno mrtvo tijelo izvlačilo iz vode, prenosi Reuters.

Točnije, na tijelu Natalie Wood pronađene su nove ozljede poput masnica na glumičinoj desnoj nadlaktici, lijevom zapešću i desnom koljenu kao i ogrebotine po vratu i čelu što, prema riječima mrtvozornika, sugerira na to da je Natalie možda bila napadnuta prije nego što se utopila.

Novo izvješće otkriva i kako je Wood nestala oko ponoći, a tek oko 1.30 sati ujutro Wagner je radijom pozvao pomoć, piše LA Times.

Upravo iz tog razloga mrtvozornik ni ovog puta nije utvrdio točan uzrok smrti pa on i dalje ostaje 'utapanje i druge neutvrđene okolnosti', a prema riječima šerifa, istraga se nastavlja.

'Mjesta na kojima se nalaze modrice, njihova brojnost, nedostatak udaraca na glavi i licu sugeriraju na to da su masnice nastale prije nego što je Natalie završila u vodi', stoji u izvješću. Valja istaknuti kako je smrt Natalie Wood bio zatvoren slučaj sve do 2011. godine kad su vlasti odlučile ponovno pokrenuti istragu.

Natalie Wood utopila se 29. studenog 1981. godine, a po toksikološkom nalazu, u trenutku smrti bila je u alkoholiziranom stanju. Preminula je u 43. godini života, a svoju karijeru je počela još kao djevojčica kad je sa 9 godina glumila u filmu 'Čudo u 34. ulici'. Osim toga, proslavila se i filmovima 'Buntovnik bez razloga' te 'Priča sa zapadne strane'. Bila je nominirana i za Oscara, ali kipić nije osvojila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene