Ne propustite

Nastup Morrisseya pomaknut na 12. prosinca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert će se održati na najavljenoj lokaciji, Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma. Kupljene ulaznice su naravno važeće!

Ovim putem obavještavamo javnost da se najavljeni koncert Morrisseya, prvotno najavljen za 11. prosinca, pomiče jedan dan kasnije, 12. prosinca. Koncert će se održati na najavljenoj lokaciji, Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma. Kupljene ulaznice su naravno važeće!

Pogledaj i ovo showbuzz Tužna vijest Morrissey: 'Imam rak, ali sada ne namjeravam brinuti o tome'

Razlog pomicanja datuma koncerta je Morrisseyeva želja da još jedan dan provede u Zagrebu, a to je za pjevača ujedno i prilika za jedan dan odmora nakon koncerta u Beogradu, koji će se održati prije zagrebačkog koncerta. Nadamo se da će Moz uživati i odmoriti u Zagrebu te održati još jedan koncert za pamćenje.
Podsjetimo, koncertom Morrisseya,jednog od najznačajnijih suvremenih glazbenika i ujedno jednim od prvih velikih imena koja su nastupila na INmusic festivalu,počinje obilježavanje 10 godina INmusica. INmusic je svoju desetogodišnju avanturu i afirmaciju započeo upravo nastupom Morrisseya 2006. godine na svom prvom izdanju na zagrebačkoj Šalati.

Morrissey: 'Imam rak, ali sada ne namjeravam brinuti o tome'

Pjesnik, pjevač, buntovnik, vegetarijanac, borac za prava životinja i istinska rock zvijezda Morrissey vraća se s novim albumom u Zagreb 12. prosinca! Omiljeni indie bard održati će još jedan nezaboravan koncert povodom izdavanja novog albuma „World peace is none of your business“ u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, u kojemu su nas odličnim koncertom 2012. godine počastili i američki Wilco. Prvi Mozov nastup u Hrvatskoj 2006. godine, u sklopu prvog INmusic festivala, ostao je zapamćen kao najbolji koncert turneje i dovoljan je motiv za ponoviti iskustvo uzajamne glazbene afere Moza i zagrebačke publike.
Ulaznice za koncert Morrisseya, po cijeni od 229 kn (plus troškovi transakcije) u prodaji su online na službenoj stranici festivala, i u Dirty Old shopu u Zagrebu, a krenut će uskoro u prodaju i na drugim prodajnim mjestima. Koncert se održava u dvorani kapaciteta 2000 mjesta, a kako je već više od pola kapaciteta dvorane prodano, organizatori preporučuju fanovima da što prije nabave ulaznice.

Ovim putem obavještavamo medije da zahtjeve za akreditacije, zajedno s najavom koncerta pošalju najkasnije do srijede, 3. prosinca na press@inmusicfestival.com. Obavijesti o odobrenim akreditacijama šalju se najkasnije do utorka, 9. prosinca.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene