Tom nakon godine šutnje

Napokon prekinuo šutnju i progovorio o razvodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise i Katie Holmes razveli su se prije skoro godinu dana, no Tom je tek sada prokomentirao tu veliku promjenu u svojem životu.

Poznati glumac Tom Cruise progovorio je nakon skoro godinu dana šutnje o razvodu s glumicom Katie Holmes s kojom ima kćer Suri.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

U novom intervjuu za njemački ProSieben, hollywoodska zvijezda je poručila kako je odluka o rastavi braka u najmanju ruku - iznenadila. Tom je poručio i kako je cijelo ovo vrijeme imao mogućnost sagledati svoj život, a vijest o razvodu pogodila ga je taman prije 50-tog rođendana.

'Život je izazov. Imati 50 godina i imati toliko iskustva... mislio sam da imam sve pod kontrolom a onda se dogodi tako nešto. To je život, tragikomičan. Trebaš imati određeni smisao za humor za tako nešto', rekao je Tom koji je utjehu pak našao u poslu. Snima i peti nastavak 'Nemoguće misije', a trenutno promovira svoj novi film 'Oblivion'.

>> Svojoj ljubimici poklonio je – avion!

Svaki slobodan trenutak pokušava provesti sa kćerkicom Suri kojoj je za sedmi rođendan poklonio privatni avion kako bi mogla biti s njim bez obzira na sve.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene