Kao što se i očekivalo

Napokon otkriven pravi uzrok Coryjeve smrti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nešto manje od tri mjeseca objavljen je pravi razlog smrti zvijezde mjuzikla 'Glee', 31-godišnjeg Coryja Monteitha.

Zgodan, slavan, sladak, inteligentan i nadasve zabavan - tako su kolege i članovi obitelji opisivali prerano preminulog Coryja Monteitha koji je 13. srpnja preminuo od posljedica konzumiranja heroina i alkohola.

Prema rezultatima provedenog očevida, njegova smrt nije izazvana namjerno te nema ni riječi o samoubojstvu. Mlada zvijezda je dugi niz godina vodila borbu s ovisnošću o drogama pa je često posjećivao rehabilitacijske ustanove i izmijenjivao stanja ovisnosti i 'čistoće' od droge.

Pogledaj i ovo Lea Michele (Foto: Profimedia) Hrabro krenula dalje Bila je najsretnija cura na svijetu, a onda je njezina velika ljubav pronađena mrtva u hotelu

>> Intimni detalj: Iako njega više nema, Lea ga nikad neće zaboraviti!

Izgleda kako je upravo to i presudilo njegovom životu jer je takvu jednu 'čistu' fazu prekinuo upravo te kobne večeri u kojoj je i preminuo u hotelskoj sobi u Vancouveru, Kanada.

Monteith, koji je utjelovio slatkog Finna Hudsona u Foxovom mjuziklu 'Glee', u trenutku smrti je bio okružen priborom za drogu - iglama, žlicama i heroinom. Popio je i dvije boce šampanjca.

Glumac je posljednji put viđen pri ulasku u hotelsku sobu, u 2.16 sati ujutro, 13. srpnja, i nakon toga je pronađen mrtav.

Podsjećamo, Cory je bio u vezi s glumicom i kolegicom iz serije 'Glee', Leom Michele, koja je bila posebno shrvana njegovom smrću. Osim nje, prerani odlazak mladog glumca veoma je pogodio i ostatak glumačke postave ovog mjuzikla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene