'Rumba lomi tijelo'

NAPOKON JE VANI Seve poručila: 'Ovo je jedan prosječni dječji narodnjak'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo je svoje obožavatelje držala u neizvjesnosti, a sada je Severina izbacila i novi hit! Ali to nije sve – tu je odmah i popratni video spot!

Severina svakako zna opjevati hit, a nakon 'Uno Momento' i 'Generale' s Učiteljicama, popularna pjevačica izbacila je i novi singl. Do sada se 'Calimero' čuvao u tajnosti, a Seve je putem svojeg Facebooka premijerno izbacila i video spot. Glazbu i tekst potpisuju Severinini dugogodišnji suradnici Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su još jednom dokazali da vole sve što vole mladi.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

'Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali calimero', jedan je od stihova koji je već otkrila, a sada je i cijela pjesma vani.

Severina o Igoru: 'On je moja ljubav za cijeli život'

'Bojala sam se lavova na snimanju spota, jer su bili strašni, a mariachi su jako loše svirali. Sve u svemu, ovo je najneobičnija pjesma koju sam otpjevala, jedan prosječni dječji narodnjak, koji će postići vanprosječnu gledanost. Desni kuk molim da vam je u pripravnosti, jer rumba tijelo lomi', poručila je Severina. Vrijeme je za Calimero, a nakon što vidite spot pomislit ćete samo na jedno - Seve ima itekako dobar smisao za humor! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene