'Slavi se glupost'

Bez dlake na jeziku: 'Živimo u eri Kardashiana, to je zastrašujuće!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Australska glumica otvoreno je progovorila o obitelji Kardashian i pridružila se nizu glumaca koji su otvoreno kritizirali reality obitelj.

Naomi Watts posljednja je u nizu koja je 'bacila sjenu' na slavnu reality obitelj Kardashian. U intervjuu za australsko izdanje magazina InStyle, 46-godišnja glumica otkrila je svoje mišljenje o fenomenu Kardashiana. 'Toliko je pozornosti danas posvećeno celebrityjima; trenutno se nalazimo u eri Kardashiana i to je pomalo zastrašujuće', rekla je glumica.

Pogledaj i ovo Daniel Craig i Rachel Weisz mala, ali vidljiva razlika Svi su primijetili malu promjenu u izgledu legendarnog Jamesa Bonda, a pokazao ju je u rijetkom izlasku sa ženom koju obožava!

Glumica otkrila: 'Trebala sam to napraviti dok sam bila mlađa'

Istaknula je kako se slava može iskoristiti i u plemenite svrhe. 'Kada svoju slavu možeš koristiti pametno i u plemenite svrhe, zbog toga se dobro osjećaš. Kada se radi o pitanjima oko kojih ste strastveni, lako se uključiti kada stigne poziv', otkrila je glumica.

Watts nije jedina koja je iznijela negativan stav prema planetarno popularnoj reality obitelji. Huffington Post prenosi kako je Jon Hamm još 2012. izjavio da se u slučaju Kardashiana 'slavi glupost', a isto tako, Jonah Hill i Daniel Craig nisu birali riječi govoreći o reality klanu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene